Érdekességek

Gitárpengető hitelkártyából

A Pickmaster által forgalmazott lyukasztó egyaránt hasznára válhat a profi gitárosoknak és a négy fal között fellépő amatőröknek. Ha megfelelően illesztjük be a lejárt bankkártyánkat, akár névre szóló pengetőt is készíthetünk.

Egy mindenre felkészült és környezettudatos zenész bőröndjéből nem hiányozhat a Pickmaster lyukasztója, mellyel pár másodperc alatt készíthetünk saját pengetőt. A lejárt bank- és hitelkártyákból, vagy kedvenc boltunk törzsvásárlói kártyájából remek formájú, változatos megjelenésű pengetők készíthetőek.

A Pickmaster lyukasztójával meghosszabbíthatjuk a plasztik lapok élettartamát, így csökkentve a világban keletkező hulladék mennyiségét. Reméljük, minél több zenész felfedezi magának ezt az igazán kreatív eszközt, hogy a környezettudatos pengetők az egész világon elterjedjenek.

Arról nem is beszélve, hogy a hitelkártyák kilyukasztásával és azok művészi célra történő felhasználásával a lázadó művészek kifejezhetik a fogyasztói társadalommal szemben érzett ellenszenvüket.