Érdekességek

Zöld lámpát adott a Nissannak Ryan Reynolds

A Zöld Lámpás és az X-Men sztárja vállalta az elektromos autókért és az egészséges életmódért folytatott kampány főszerepét. Reynolds a Nissan által kezdeményezett Innovation for Endurance elnevezésű mozgalom egyik reklámarca lesz.

A kampány az elektromos autók mellett az egészséges életmódra hívja fel a figyelmet: futás, biciklizés, jóga és fitness – ezek az Innovation for Endurance fő pillérei.

A 34 éves színész tv reklámokban, valamint print és online média felületeken fogja népszerűsíteni a környezetbarát autózást és az egészséges életmódot. Reynolds, aki maga is Nissan Leaf tulajdonos, több hírességgel együtt vállalta a kampányban való szereplést: Ryan Hall olimpikon, Levi Leipheimer háromszoros Tour of California győztes kerékpáros, és Lance Armstrong edzője, Chris Carmichael is a jó ügy mellé álltak.

„Hiszem, hogy úgy is tehetünk előremutató lépéseket, hogy nem kell feláldoznunk a korábbi életmódunkat. Számomra az olyan elektromos autók, mint a Nissan Leaf, nem csak az energiatakarékosságot, hanem a tudatos életmódot is szimbolizálják” – vallja Reynolds.

„El vagyunk ragadtatva attól, hogy Ryan Reynolds csatlakozott az Innovation for Endurance nevű kezdeményezéshez.  Ryan hisz a Nissan Leafben és tudja, hogy milyen fontos hatással van a környezetre. Ráadásul a kampány olyan dolgokat helyez előtérbe, melyeket Ryan már korábban is támogatott” – mondta Brian Carolin, a Nissan észak-amerikai marketingese.