Érdekességek

Az NFÜ Új Széchenyi Terv sátorral várja a Sziget Fesztiválra látogatókat

2011.08.04. - 09:38  |  Nincs hozzászólás

Pódiumbeszélgetésekkel, pályázati tájékoztatókkal, blueboxfotózással, kvízjátékokkal és ajándékokkal várja az idei Sziget Fesztivál hazai és nemzetközi látogatóit a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség közös, Új Széchenyi Terv sátra.

Az augusztus 9-től 14-ig nyitva tartó sátor délelőtt 11 órától és délután fél öttől magyar sikerfilmekkel várja az érdeklődőket - olvasható a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség MTI-hez eljuttatott közleményében. A látogatók többek között Bárdos Kristóffal, a MixGar zenei szavazati lista kitalálójával, Kumin Ferenc politológussal, Kollányi Péter többszörösen díjazott fiatal fotóssal és Hüttner Csaba kajak-kenu utánpótlás szövetségi kapitánnyal, illetve többszörös kenu világbajnokkal vitathatják meg a fiatalokat foglalkoztató témákat.

A pódiumbeszélgetésekbe a sátor vendégei is bekapcsolódhatnak, akik kész edzéstervekkel, saját kiretusált fényképükkel és erőpróbán szerzett élményekkel gazdagodhatnak. A zenéről a MixGar fog gondoskodni, úgy alakítva a lejátszási listát, hogy az a sátorban tartózkodók ízléséhez igazodjon.

Augusztus 12-én, pénteken a Hétszőlő pincészet tokaji borvidékről származó büszkeségei kerülnek terítékre a Civil Szigeten felállított sátorban. A látogatókat ezenkívül blueboxfotózás, a sportrajongókat ergométer, kenulapát és kenutérdeplő, míg a passzív sportolást előnyben részesítő betérőket csocsóbajnokság várja. A napi kvízkérdésekre helyesen válaszolók között esténként az MR2 színpadán - a nagykoncert előtt - sorsolnak ki nyereményeket.

A "Mire pályázhatok?" információs pontban a látogatók átfogó tájékoztatást kaphatnak a pályázati lehetőségekről. Az Új Széchenyi Terv eredményeit ismertető kérdőívek kitöltésével logós ajándékokat lehet nyerni. Az érdeklődők a Sziget - Új Széchenyi Terv sátor Facebook oldalát is felkereshetik, ahol az első ötszáz "lájkoló" között egy heti bérletet és további nyereményeket sorsolnak ki a szervezők.

Forrás: http://www.mti.hu

Rovat további cikkei

Heti két óra a természetben a jó egészség elengedhetetlen feltétele

Heti két óra eltöltése a természetben jelentősen növeli az egészséget,...

2019.06.15. - 12:00 tovább »

Új fejezet kezdődött a Mars kutatásában

A kutatók szerint új fejezet kezdődött a Mars kutatásában, miután az...

2019.01.03. - 09:11 tovább »

Halhulladékból előállított biogázzal fogják táplálni az...

A halfeldolgozás melléktermékeiből előállított biogázzal fogja hajtani...

2018.11.24. - 11:31 tovább »

Friss cikkek

Kevesebb repülésre biztatnak svéd kutatók

Kevesebb repülésre biztatják a turistákat svéd kutatók, akiknek - most...

2019.05.27. - 07:15 tovább »

Jelentősen megnőtt a nyílt óceánban lévő műanyaghulladék mennyisége...

Jelentősen megnőtt a nyílt óceánban lévő műanyaghulladék mennyisége...

2019.04.18. - 10:11 tovább »

Erdősítéssel szorítják vissza az elsivatagodást Észak-Kínában

Több mint 860 ezer hektárnyi erdőt telepítenek az észak-kínai...

2019.04.12. - 13:35 tovább »