Érdekességek

Ez nem egy doboz

A termékek csomagolóanyaga gyakorlatilag szemét, illetve akkor nem, ha találunk neki valami funkciót, miután megszabadítottuk a tartalmától. Tehát azért javarészt szemét. Itt egy jó kis kivétel: a Not a Box lámpa.

A Not a Box lámpa csomagolása a lámpa fontos része, a dobozból lesz ugyanis a lámpabura. A lámpa David Grass ötlete alapján készült, és azt mutatja, hogy nem kell feltétlen bonyolultnak lennie valaminek, hogy hatékony és környezetbarát legyen. A doboz-lámpaburában található egy izzó, egy kábel aljzattal és egy használati útmutató. Nincsenek plusz papírfalak, vagy helykitöltő anyagok, hiszen a lényeg az, hogy kevés szemét legyen.

A Not a Box lámpa a csomagolás- és termékdesign nagy bravúrja. A minimális mennyiségű csomagolásnak még funkciója is van: ez kettőt egy csapásra. A doboz oldalán lévő lámpaalakú kivágás pedig egy kis kedvességet kölcsönöz az amúgy nagyon okos ötletnek. És egy kicsit arra biztat, hogy saját magunk készítsük el otthon a saját nem-dobozunkat, ízlésünkhöz és kreativitásunkhoz mérten.

Forrás: http://gajitz.com