Érdekességek

Leonardi DiCaprio arra kér, hogy segíts megvédeni az óceánokat

A Föld-szerető színész, Leonardo DiCaprio, támogatását fejezte ki az Óceánok Világnapján, ahol a szociális médiát használta fel arra, hogy felkeltse a figyelmet a Peace Paddle eseményen Malibuban.

DiCaprio a következőt írta Twitter oldalán: “Az Óceánok Világnapján való részvételem után két meglátásom van az óceánokkal kapcsolatban: kihasználjuk és elpusztítjuk, vagy együtt is meg tudjuk védeni azt.”

Majd bővítette gondolatát a Facebook oldalán, kérve a rajongókat és a politikai vezetőket, hogy ők is vegyék komolyan az ügyet.

“Étel 2,6 milliárd embernek. Oxigén a levegővételhez. Szabályozza az éghajlatunkat. Mi lehet fontosabb még az egészségünkön és jó közérzetünkön kívül, mint az óceánok? Ez az Óceánok Világnapja, úgyhogy csatlakozz az NRDC-hez és hozzám, hogy buzdítsuk a vezetőket: tegyenek intézkedéseket a tengerek védelme érdekében. ” – nyilatkozta Leonardo.

Egy gyönyörűen szimbolikus esemény volt A National Resources Defense Council által szervezett Peace Paddle Malibuban , ahol szörfösök százai gyűltek össze azért, hogy a béke jeleként pózoljanak a vízben. Az eseményt arra is felhasználták, hogy fokozza a figyelmet az óceánok jelenlegi állapotát illetően, főleg a szennyeződés szintje és a haldokló korallzátonyok miatt.

Forrás: http://www.ecorazzi.com