Érdekességek

Étterem cserealapon

Donella Faggioli, a L’è maiala tulajdonosa a gazdasági válságra tekintettel döntött úgy, hogy a készpénz vagy hitelkártya használata helyett egy harmadik alternatívát kínál vendégeinek új, a hónap végén nyitó éttermében.

Faggioli célja, hogy a nehéz gazdasági helyzetben azok számára is elérhetővé tegye az éttermi szolgáltatásokat, akik egyébként ezeket nem engedhetnék meg maguknak, a pénz száműzéséből pedig mindenki profitál, a L’è maiala szakácsai a helyi termelőktől vásárolt és a vendégeiktől kapott zöldségekből, gyümölcsökből készítik ételeiket.

A cserekereskedelem valószínűleg nem teszi majd gazdaggá az étterem tulajdonosát, az elképzelés viszont ötletes, emberséges, a vendégeknek és a helyi termelőknek is előnyös, a népszerűség garantált.