Érdekességek

A „legzöldebb” és legtisztább leánykérés

A tisztajovo.hu szerkesztősége egy igazán érdekes és kedves történetre bukkant, ami ráadásul még kapcsolódik is a zöld világához.

A férfiak időről időre valami egészen különleges és megismételhetetlen leánykéréssel próbálnak meg előállni. Ez a bizonyos történet azonban az egyik „legzöldebb” és legkedvesebb, melyet valaha is olvashattunk.

Egy San Franciscóban élő férfi, név szerint Murphy elég kreatív és kitartó volt ahhoz, hogy beírja magát a Guiness Rekordok Könyvébe. A képen szereplő területet úgy járta be a férfi, hogy az egy szívet ábrázoljon, melynek közepén a következő kérdés szerepel: „Emily, hozzám jössz feleségül?”

Emily végül igent mondott, de a következő napok biztosan pihenéssel fognak telni Murphy számára, akinek 80 perc alatt 30 kilométert kellett megtennie a kerékpárjával, összesen 417 méternyi szintkülönbséget leküzdve.

Ha az olvasóink közül bárki valami hasonlóra szánná el magát, nincs más dolga, minthogy egy GPS alapú útvonalrögzítővel útra keljen és legyalogoljon, vagy épp letekerjen jó pár métert.

emiliy1