Érdekességek

George Clooney…, ő egy jó srác!!

Az Oscar-díjas színész, egy csütörtöki napon megjelent a boltban, ahol egy vega szendvicset vett. Az érdekesség, hogy ő ezért 1000 dollárt tett le az asztalra.

Természetesen a szendvics nem került ennyibe, de a kávézó minden profitot eladományoz, ezért nem csodálkozhatunk, hogy Clooney ennyit fizetett. Igazán nagy vonalú volt tőle.

george-clooney-592x399

A Social Bite-ban a vendégek meleg ételt, vagy italt is vásárolhatnak a hajléktalanoknak. A Guardian korábbi beszámolója szerint a hely alkalmazottjai régen hasonló sorsú emberek is voltak.

“Szeretem amit csinálnak, úgy érzem, ez egy elég fontos dolog.”-mondta George Clooney. “Az ötlet, hogy mindannyian részt vehetünk mások segítésében egy nagyon jó lehetőség.”

Clooney-t a kávózó alapítója, Josh Littlejohn hívta meg, aki szintén alapítója a “Scottish Business Awards”-nak.

NOOW-Charity-Page_George-Clooney-talks-with-a-man-who-was-displaced-during-clashes-in-Abyei-in-2008.-681x374

“Tudtuk, hogy George egy igazán elkötelezett humanitárius és, hogy megvan a saját jótékonysági kezdeményezése Szudánban, így jutottunk el, hogy meghívjuk őt erre a megmozdulásra, ide Skóciába”-mondta Littlejohn. “Azt üzentük neki, hogy szeretnénk adománygyűjtésbe kezdeni és meginvitáltuk őt a kávézóba, amelyet ő a mi örümünkre azonnal elfogadott.”