Érdekességek

18 négyzetméres otthon, melynek minden centije praktikus

Hogy mennyi az a kicsi, ami már túlságosan is kicsi? Ez változó, de az alábbi mikro-ház egyértelműen kicsi… és praktikus! Az alig látható apró lakást az Ukrajnában megtalálható Kharkovban fedezhetjük fel, amelyről, mint kiderült nem több, mint 18 négyzetméter. Ellentétben a legtöbb apró lakással, amelyekről írtunk is a múltban ez a kompakt otthon, melyet az ukrán One Studio hozott létre, rendkívül sok fényt kap, illetve nagyon sok tér is van. És a legszebb? Az egész hely elég ahhoz, hogy egy súlyemelő kényelmesen eléldegéljen benne.

Bár az apartman alapterülete kisebb, mint 18 négyzetméter mégis teljesen működőképes. Nyitott nappali, kis konyha hálószoba és még egy fürdőszoba is helyet kapott. Ami még több figyelmet és elismerést érdemel, hogy a kis kompakt nappali rendkívül sok fényt kap nappal, illetve nagyon levegős köszönhetően a magas, boltíves mennyezetnek és ablakoknak.

One-Studio-Microapartment4-1020x610

Minden négyzetcentiméter a lakásban stratégiailag egy fontos tényező, ha a tárhelyeken gondolkodunk. Lépcsőzetes és dupla fiókok találhatóak meg a legtöbb pontban. Az emeleten is minden egyes centi ki van használva, de mégis rendkívül tisztességes hálószobát tudtak létrehozni a tervezők. Még egy íróasztal is befért. Nekünk nagyon elnyerte tetszésünket a mini-apartman.

Fb: Ebben az otthonban egy súlyemelő lakik. Kicsit irónikus.

Forrás: http://designtaxi.com/