Érdekességek

Agnelli Bikes – a vintage stílus kedvelőinek

Ha az az álmod, hogy egy stílusos, vintage biciklivel tekerd végig az egész világot, akkor jó helyen jársz! Az olasz Agnelli Milan Bikes egy olyan retro életérzést újított meg, amely az 1950-es évek moped stílusát keveri az elektromos meghajtással. A vintage tökéletesen jelenik meg a formavilágban, a retro érzés kedvelői számára kötelező ez a kerékpár.

A milánói tervező Luca Agnelli korábban bútortervező volt, ahol megtanulta, hogy milyen ötletekkel lehet a régi művészetet keverni a mai stílussal. Így készült el ez a kerékpár, amelynek elemeit, alkatrészeit régi biciklikből és mopedekből veszi ki. Minden jármű építést azzal kezd, hogy felújítja a keretet és az üzemanyagtartályokat, amelyek az akkumulátort rejtik magukban.

Agnelli-Milan-Bikes-Electric-Bikes9-1020x610

Agnelli-Milan-Bikes-Electric-Bikes4-1020x610

Hála Agnelli lenyűgöző felújítási képességeinek, minden leválasztott rész egyedi, így nincs két ugyanolyan kerékpár. Minden biciklin egyedi bőr markolat és ülés van. Whitewall, illetve kétszínű gumikkal lehet kérni. Bármilyen speciális kívánságot megcsinálnak, ha azok normális kereteken belül vannak.

Agnelli-Milan-Bikes-Electric-Bikes1-1020x610

Agnelli-Milan-Bikes-Electric-Bikes3-1020x610

Forrás: http://www.mymodernmet.com/