Érdekességek

A világ egy kicsit másképpen!

A kempingezés az egyik legtisztább kirándulási forma. Friss levegő, csend és nyugalom, nem is lehetne több kérésünk. Azok számára, akik nem szeretnek a földön aludni van egy jó hírünk: a fák között is lehet aludni! Számos felfüggesztett sátor van a piacon, de a Tentsile Stingray valószínűleg a legjobb. A sátorral egy olyan szögből láthatjuk a világot, amely nem a megszokott utazás hangulatot idézi elő.

Képzeld el, hogy az éjszakai pihenés után, a fák lombjai közt ébredsz. Ez az ötlet a Stingray sátor mögött. A Tentsile alapítója, Alex Shirley-Smith első koncepciója 2012-ben jött létre, a prototípus óta azonban több fejlődésen is átmentek a modellek. A Stingray a jelenlegi zászlóshajója a termékpalettának, akár három ember is kényelmesen elfér benne.

Tentsile-Green-1020x610

A Stingray meglepően tágas belső térrel rendelkezik. Három ponton kell kibiztosítani és szinte bármilyen felületen megtehetjük azt. Könnyedén cipelhető, így a túraimádók számára ez egy kötelező kellék lesz! Azt viszont meg kell jegyeznünk, hogy akrobaták előnyben vannak, ha magasabban szeretnének aludni, ugyanis nem könnyű “bemászni” a sátorba.

Tentsile-Tents-1020x610

Forrás: http://inhabitat.com