Környezetvédelem

Mitől zöld a SZIN?-Zöld-SZIN-tér

Mától induló sorozatunkban bemutatjuk Magyarország legkörnyezetbarátabb fesztiváljának zöld oldalát. A Zöld-SZIN-térrel kezdünk.

A Tér, ahol a Zöld a SZIN, ahol nincs hulladék, csak alapanyag, ahol NEM magától van áram, hanem a lábad által, ahol RE:mek a hangulat és ahol nem Te vagy a legfontosabb, hanem a bolygó, a természet és a világbéke. Na és persze Te, aki mindezeknek alkotó része vagy.

BringaSZINpad

Mert ugye áram az nem csak úgy van, hanem elő kell állítani, meg kell termelni azt. És mivel ha áram van, akkor minden van, ebből következően ha nincs áram, akkor semmi sincs. Vagyis ha nem tekertek eleget, akkor a fellépők nem fognak hallatszódni. Ennyi. Környezetbarát, vicces és demokratikus véleményformáló eszköz.

RE:kocsma és klímakapszula

Fogadunk így első hallásra nem sok közös vonását tudnátok felsorolni a fenti két építménynek. Pedig van nekik. Az első és legfontosabb, hogy mindkettő újrahasznosított illetve újrahasznált alapanyagokból készült.  A második, hogy mindkettő a szórakoztató szemléletformálás eszköze. A harmadik, hogy azért vannak, hogy használatuk örömet okozzon majd nektek. És a negyedik, hogy ha használjátok, akkor avval nem csak magatoknak, de Föld bolygónknak is örömet okoztok.

Az eredeti bejegyzés a fesztivál hivatalos oldalán: a www.szin.org-on található.