Környezetvédelem

Megújult a Co2ntra weboldala

Mint Magyarország vezető szén-dioxid kibocsátás ellensúlyozója, kötelességüknek érezték, hogy a legújabb technológiákat használják oldalunkon és a legújabb trendeket követve frissítsék oldalukat.

Így nem csak a megjelenésben, de használhatóságban is felvehetik a versenyt a hasonló külföldi szolgáltatók oldalaival vagy akár túl is szárnyalhatják őket. Megannyi megkeresés és kérés után az oldal már angol nyelven is elérhető, amelyet hamarosan további nyelvi kiadások követnek.

Teljesen megújult a Co2ntra oldal CO2 számlálója is, mellyel több mint háromszor
annyi tevékenység kibocsátását határozhatjuk meg mint ezelőtt. Újdonságként bevezetésre került a rendezvények CO2 számlálója, amely szintén ingyenesen elérhető mindenki, de kifejezetten a rendezvényszervezők számára.

A klímaváltozási tudástár pedig az interneten egyedülálló módon foglalja össze a klímaváltozással kapcsolatos elérhető információkat és a várható következményeket. Az oldal magába integrálta a nagyközönség és a vállalati szférát érintő kérdéseket és megoldásokat.

Sosem volt még ilyen egyszerű a kibocsátás megváltása. A Co2ntra komplex szolgáltatást nyújt ügyfeleinek, mely a kibocsátás megváltásától egészeka tanúsítvány kézhezvételéig tart.

Váltsd meg! Változtasd meg!