Környezetvédelem

Ökológiai díjat nyert a Mol

A Mol sütőolaj-gyűjtő kampánya nyerte az idei European Excellence Awards (EEA) díját „Ökológia és környezet” kategóriában - közölte az olajtársaság pénteken az MTI-vel.

A kontinens legrangosabb marketing-kommunikációs versenyére európai vállalatok és ügynökségek neveztek kampányaikkal, számos kategóriában. Ez az első alkalom, hogy magyar vállalat nyert az „Ökológia és környezet” kategóriában – áll a közleményben.

„Olajipari vállalatként különösen fontos számunkra, hogy az Ökológia és környezet kategóriában nyertünk, hiszen e kampányunk sikere is azt bizonyítja: a Mol komolyan gondolja a fenntarthatóság elveit.” – idézi a kölemény Pánczél Andreát, a Mol magyarországi kommunikációs igazgatóját, aki a csütörtök este Amszterdamban megrendezett gálán vette át a kategória győztes díjat.

A május óta tartó kampány sikerét mutatja, hogy eddig több mint 33 tonna használt sütőolajat adtak le az erre kijelölt 158 Mol-kúton. Az akció részeként decemberben ismét gyűjtőflakont kapnak ajándékba azok, akik használt sütőolajat adnak le ezeken a benzinkutakon.

A European Excellence Awards nemzetközi versenyt az idén 5. alkalommal rendezték meg.

Forrás: http://mti.hu