Környezetvédelem

Ökopóló 3D-ben

Napjainkban egyre fontosabbá vált az ökotudatos életfelfogás, ez a filozófia testet ölt az étkezési szokásainkban, a környezetkímélő háztartásban, ám nincs ez másképp az öltözködésünkben sem.

A 100%-ban pamut The Mountain Öko pólók Amerikából érkeznek, amerikai alapanyagokból készülnek. A kiváló minőséget a világ egyik legszigorúbb minősítése rendszere, az Öko-Tex 100 Certification garantálja.

Míg a legtöbb textil kőolaj alapú festék nyomású, addig a The Mountain pólók készítése során vízbázisú festéket használnak, ezáltal nem csak csodálatosan puhák lesznek, hanem egyúttal vegyszermentesek is. A környezetbarát gyár napenergiát használ a gyártás során, újrahasznosítja a vizet, amely ezúton a szennyezett vegyi anyagoktól mentes.

Színek születése

Az eredetileg fehér pólókra, egy különlegesen tartós technológiával kerül a minta. A több mint 600 egyedileg kikevert szín lehetővé teszi, hogy a tervezők, a fő motívumok mellett, a minta hátterét is megálmodhassák, így kerül a póló teljes felülete befestésre. A pólók különlegessége többek között a 3D hatásban mutatkozik meg, egyediségük az Állati jó motívumokban rejlik. Ha egy ilyen ruhadarab kerül a birtokunkba, számíthatunk rá, hogy a gyerektől, a szomszédig mindenki le akarja majd rángatni rólunk, így aztán célszerü egyúttal többfélét is beszereznünk. Tökéletes választás Karácsonyra!

Mossuk a pólót hideg vízben, így hosszú évekig megtartja élénk színeit!

Választék, árak

Jelenleg a bőség zavarában dúskálhatunk, máris több száz pólóból lehet választani, és ez napról napra egyre bővül.

Az interneten kedvünkre böngészhetünk és kiválaszthatjuk kedvenceinket, a legkisebbtől, a legnagyobb méretig. Kényelmesen akár a fotelből is megrendelhetjük az Állati jó pólókat. Vigyázat, nem lesz könnyű választani!

http://www.facebook.com/AllatiJo

Forrás: http://amiotthonunk.hu