Környezetvédelem

Az Emirates különleges üzenete az illegális vadállat kereskedés ellen

Két Airbus A380-as repülőgépet alakított át kívülről az Emirates Légitársaság, amelyeken veszélyeztetett állatok láthatók. Mindezt az illegális vadkereskedelem ellen tették.

Az egyedi festésen az a hat vadon élő állat található, amelyeket legjobban fenyeget az orvvadászat és az illegális kereskedelem. Ennek köszönhető ez a globális együttműködés, amelyben az Emirates nagyon nagy szerepet vállal, viszont a világ minden tájára eljut a megmozdulás, és terjeszti a harcot az illegális kereskedelem és vadászat ellen.

“A világ egy globális orvvadászati válságban van, és mindenkinek megvan a maga feladata, hogy megakadályozza ezt, mielőtt még túl késő lenne”- mondta Tim Clark, az Emirates Légitársaság Elnöke. Az Emirates úgy véli, hogy a globális közlekedési ágazatok, köztük a légitársaságok jelentős szerepet játszhatnak ebben a küzdelemben.

emirates-plane-592x399

Büszkék lehetünk az Emirates Légitársaság erőfeszítéseire és elkötelezettségére az illegális vadászat terén. Az Emirates volt az első, aki megtiltotta, hogy vadászati trófeákat szállítsanak a repülőin.

Time-lapse videó a gép átalakításáról:

Forrás: http://www.ecorazzi.com