Megújuló energiaforrások

Geotermia Sziget Magyarország energetikai szakkiállításán!

Nem kérdés, hogy a korszerű, energiahatékony épületek fontos elemei közé tartoznak azok a gépészeti megoldások, amelyek a földhőt hasznosítják. Legfőképpen, mert Magyarország a geotermikus energia szempontjából kiemelten kedvező földrajzi adottságokkal rendelkezik. Egyre többen keresik a pénztárcakímélő és egyben környezettudatos megoldásokat a fűtés- és energiaszámlák csökkentésére.

Ön is érintett a témában? Bővebben tájékozódna a lehetőségekről, technológiai újdonságokról és várható szabályozási normákról? Akkor Ön sem maradhat le Magyarország legrangosabb energetikai szakkiállításáról!

6. RENEXPO® Central Europe 2012. május 10-12., Hungexpo Vásárközpont – F pavilon

Az eseményen kiemelt fontosságú tematikai pont a geotermia, amely témában idén is elkülönül a kiállításon a Geotermia Sziget. Így a látogatók egy helyen megtalálják az energetika ezen ágában piacvezető cégeket, szervezeteket. Még vannak üres standhelyek!

Minden évben magas a geotermikus megoldások iránt érdeklődök száma, de ez az arány 2011-ben több, mint 13% volt látogatóink körében! Kiállítóinknak pedig közel 10%-a  geotermiával, hőszivattyúval foglalkozik.

Az eseményt közel 5000-en látogatják meg a három nap alatt, a konferenciákon közel 600 hallgató részvétele várható, a kiállítók pedig 3600m2-en mutathatják be újdonságaikat saját standjukon.

A helyek száma korlátozott, ezért ha Ön is be kívánja mutatni termékét, a RENEXPO® tematikájához illeszkedő szolgáltatását, keressen meg minket egy kötelezettségektől mentes ajánlatért a hungary@reeco.hu címen, a +36-1-213-4243-as telefonszámon, vagy töltse ki egyszerűen a honlapon található ajánlatkérő ívet és hamarosan elküldjük Önnek a kért információkat.

Az alábbi linkek segítségével gyorsan tájékozódhat néhány fontosabb adatról:

Tények és adatok – Statisztikák, látogatói összetételek, média megjelenések

Teljes tematika

Együttműködő partnerek

Visszatekintés RENEXPO® Budapest, 2011

Ingyenes belépőjegyek a RENEXPO®-ra!

A RENEXPO®-t szervező REECO Hungary Kft. a kiállításra szóló ingyenes belépőjegyet ajándékoz a Tiszta Jövő olvasóinak, melyet a következő link segítségével tölthetnek le:

http://renexpo-budapest.com/invitation.html?pid=00200174

Ha a rendezvénnyel kapcsolatban további információkra van szüksége, látogasson el a www.renexpo.hu honlapra, vagy keressen bizalommal minket a +36-1-213-4240-es telefonszámon. Kollégáinkkal állunk szíves rendelkezésére!