Megújuló energiaforrások

Energiahatékonyság és megújuló energiák az év épületenergetikai rendezvényén

Ma már mindannyian a bőrünkön érezzük az energiaárak drasztikus emelkedését, amelyből természetesen jön az igény a rendszeres kiadások csökkentésére. Egyre nagyobb szükség van az energiatakarékos, hosszú távon fenntartható épületekre - legyen szó családi házról, vagy ipari létesítményről.

Az építtetők, beruházók is egyre inkább keresik azokat technológiákat, amellyel épületeik energiafelhasználása csökkenthető.

Melyek a legjobb megoldások az energiatakarékos házakban? Mit vár a piac? Milyen lesz a smart city? Mik azok a legfőbb feladatok, amelyek az épületgépészekre és építészekre várnak?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre adhat választ a 2. Energiahatékony épületek konferencia, amely 2012. október 17-én a nagyszabású 4. CEP® Clean Energy and Passive House Expo keretén belül kerül megrendezésre a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban.

A konferenciára szeptember 15-ig 20% kedvezménnyel lehet regisztrálni.

A CEP® Expo fővédnöke: Nagy Ervin országos főépítész.

A kétnapos CEP® Expo 2012. október 17-18. között a konferenciákon felül bemutatja a témában piacvezető hazai és nemzetközi cégeket is egy kiállítás keretében.

Legyen Ön is jelen a rendezvényen, mutatkozzon be, szerezzen új üzleti partnereket, megrendelőket! Saját standra vagy egyedi megjelenésre kötelezettségektől mentes árajánlatot kérhet itt, vagy email-ben, illetve a 061-213-4243-as számon.

További információkat a konferenciákról és a rendezvényről a www.cep-expo.hu oldalon talál, vagy kérdéseivel keressen minket bizalommal!