Öko-drive

Elektromos cruiserrel egy zöldebb környezetért

Az Orphiro Electric Cruiser kompromisszumok nélkül vállalható megoldás a stílusos és környezetbarát közlekedéshez. Egyedi megjelenés, elektromos hajtás és nem mindennapi ár – többek között így jellemezhető ez a gyönyörű jármű.

Egy szép napon az is megtörténhet, hogy a nehézfiúk lemondanak a benzinfaló kétkerekűek használatáról, és a szakállas, gazdagon tetovált motorosok is hangtalanul suhanó gépekre fognak felülni.

A holland Orphiro tervezte motor kétségkívül beleillik a fent vázolt képbe: a remekül sikerült formatervnek köszönhetően az Orphiro Electric Cruiser nem csak az elszánt környezetvédők számára lehet ideális alternatíva.

A motor egyik leglátványosabb eleme az ülés kialakítása, mely a „benzintank” meghosszabbításaként nyúlik ki a gömbölyű burkolatból. A gyártó elmondása szerint az ülőalkalmatosság a biztonság és a stílusos megjelenés igényei szerint lett kialakítva.

Az öt akkumulátor táplálta elektromos hajtás száz kilométeres hatótávolságot tesz lehetővé. Utóbbi nagymértékben függ attól is, hogy mennyire használjuk ki a motor 120 km/órás végsebességét.

Ahhoz, hogy az Orphiro népszerű választás legyen a motoros berkekben, nem elég a berögzült szokásokon változtatni. Nem árt, ha a környezettudatos vásárló vastag pénztárcával rendelkezik, ugyanis az Orphiro ára 39 000 euró.

 

Forrás: http://greenlaunches.com/