Öko-drive

VII. Széchenyi Futam – Alternatív Hajtású Járművek Versenye

Nevezz Te is, és építsd meg a holnap járművét! Az I. Széchenyi Futam életre hívásakor 2006-ban az akkor REKORD magasnak számító benzinár 256 Ft volt. Most, a VII. Széchenyi Futam meghirdetésekor az üzemanyagár 428 Ft.

Ezért is egyre nagyobb létjogosultsága van az alternatív hajtású járműveknek, melyeknek színvonalas szakmai megmérettetési lehetőséget nyújt a VII. Széchenyi Futam. Az INNO-MOBIL Sportegyesület és az Alternatív Hajtású Járműsport Szövetség által meghirdetett versenyeken a jelentkezők 10 kategóriában indulhatnak. A részletesen kidolgozott értékelési szempontrendszer szerint az INNOVÁCIÓS tartalom, a FENNTARTHATÓSÁG, SEBESSÉG, DINAMIKA, PROBLÉMAMEGOLDÁS és a KÖRNYEZETVÉDELEM is értékelésre kerül a szakmai zsűri által. A saját építésű vagy átépített járműveket hajthatja elektromos áram, hidrogén, napenergia, sűrített levegő – a lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen.

Manapság minden kétség nélkül kijelenthető, hogy az alternatív hajtású járművek fejlesztői „a jövő urai”. Ha pedig a kreativitás, az innovatív szemléletmód a környezettudatosság eszméjével párosul, abból nagyszerű dolgok születhetnek. Ennek biztosít fórumot a Széchenyi Futam, és ennek lehet tanúja mindenki, aki részt vesz akár nézőként, akár támogatóként, akár versenyzőként a rendezvényen.

NEVEZZ, TERVEZZ, ÉPÍTS!!!

Nevezési Határidő: 2012. február 19.

NEVEZNI A HONLAPON KITÖLTÖTT PÁLYÁZATI ADATLAPOKKAL LEHET

Tervdokumentációk leadási határideje: 2012. március 18.

A verseny helyszíne: Győr

További információ: http://www.szechenyifutam.hu/