Öko-drive

Elektromos Audi? Akkor ez most meg fog rázni?! (Videó)

Az Audi egy kreatív programmal (Electric Life) teszteli az elektromos A3-ast és az amerikai piacot: a szerencsés kiválasztottak pár hónapon keresztül használhatnak egy-egy gépet, hogy tapasztalatot gyűjtsenek és visszajelzéssel szolgáljanak a német cégnek. Minden egyes „e-Pilótáról” készítenek rövidfilmet is.

Az első filmben Ti Chant láthatjuk, amint a villanyszerelők kiépítik a garázsában a töltőállomást, és a fiatal lány egyúttal búcsút int a benzinkútnak is.

Az Audi ezzel a programmal akarja tesztelni az elektromos járművét és az amerikai piacot. „Menj vele, élj vele, és járj munkába vele. Válj eggyé az autóval”- foglalta össze a program egyik kiválasztott sofőrje.

„Nagyon menő, hogy az egyik lehetek azon tíz emberből az országban, aki rendelkezik valami újjal és innovatívval.”

„Ez egy új technológia, és nagyon izgalmas, hogy a részese lehetek. Ez valami egészen nagy. Óriási megtiszteltetés”- mondta Ti Chan.

„Sokkal nagyobb figyelmet kell fordítanunk nekünk embereknek arra, hogy milyen hatást fejtünk ki a világra, melyben élünk. Ez további lépés a pozitív változások felé”- zárta az e-Pilot.

Ti Chan anyja csak attól félt, hogy az A3 e-tron meg fogja-e rázni, és miután tisztázták, hogy ennél sokkal komolyabb technológiáról van szó, elmentek egy tesztkörre is. A középkorú hölgy nagyon értékelte a csendes üzemmódot és a „motortér” semleges és friss illatát.

YouTube előnézeti kép