Öko-drive

The Game rendesen bevásárolt a haverjaival

A 33 esztendős amerikai rapper világszerte is rendkívül ismert. A kaliforniai szuper-sztár imádja a sebességet, a technikát és természetesen az autókat. Ennek bizonyítékául ismét belenyúlt a zsebébe, és a haverokkal elindult a szokásos bevásárló körútjára.

The Game ezúttal egy Fisker Karmát választott magának, majd a haverjaival vásárolt még további három 100 ezer dolláros modellt. A rapper nagyon elégedett volt az új autóval, és a hivatalos Twitter oldalára a következőt írta ki: „Ez a legcsodálatosabb és legújabb amerikai autós cég.”

Az amerikai fenegyerek a sorban Leonardo di Capriót, Al Gorét, Colin Powellt és Justin Biebert követte, akik már mind tulajdonosai egy hasonló modellnek. Az elektromos autó legnagyobb hibája a fogyasztás, hiszen miután az autóból elfogy a benzin, a hibrid üzemmódban csak 32 kilométert képes megtenni.

Ez nem számít jó mutatónak, hiszen a tengerentúli piacon elérhető összes hibrid jobban gazdálkodik az energiaforrásokkal, mint a Karma. A Toyota Prius Plug-In, a Fusion Energi, a C-Max Energi, és a Chevrolet Volt is legalább kétszer kevesebbet fogyaszt ennél.