Öko-drive

Egy új elektromos cirkáló Mad Maxnek?

Bármelyik hollywoodi film megirigyelné az Exo legújabb futurisztikus modelljét, mely minden bizonnyal az egyik közönség kedvenc lesz a közelgő németországi eseményen.

Egyre inkább teret nyernek maguknak az elektromos motorok és cirkálók a „zöldek” piacán, miközben a versenysportban a FIM jóváhagyásával az „öreg” belsőégésű társakkal is megmérkőzhetnek, ami mindenképpen egy érdekes összehasonlítást jelent a jövőt illetően.

Az észt Exo úgy döntött, hogy a Hannover Messe eseményen mutatja be a Neutrino kódnéven futó elektromos cirkálóját, ami egy remek átmenetet jelent a robogók és a motorok között. A németországi esemény április 8. és 12. között kerül megrendezésre. Az Exo ezúttal drámai változtatásokat eszközölt a motorján. Az új design valóban lenyűgözőnek mondható, amire mindenki felkaphatja a fejét.

A tervezés merésznek mondható, de az Exo szerint épp ez az, ami oly különlegessé és egyedivé teszi a Neutrino elektromos motort. Az észtek hangsúlyozták, ők nem feltétlen csak a múltba kívánnak visszanyúlni, hanem sokkal inkább a jövő egyik motorját szeretnék megalkotni. A hivatalos kép alapján azt mondhatjuk, a tervezők remek munkát végeztek.