Öko-drive

A két új elektromos motor-vadállat: Mission RS és Mission R

Egyre több ígéretes projekt lát napvilágot az elektromos motorok piacán. Noha az új „kultúra” még mindig csak gyerekcipőben jár, rendkívül ambiciózus és remekebbnél remekebb modellek kelnek életre.

A Mission RS és a Mission R ezen modellek közül valóak. A környezetbarát és elektromos motorok most értékesítésre kerülnek, amit a Mission Motorcycles büszkén jelentett. be. Az új „gépállatokat” az államokban építik meg és szerelik majd össze.

Mindkét motor remek eredményekkel rendelkezik, így már valóban nem kell sokat várnunk arra, hogy a motorosok megtapasztalják azt a bizonyos erőt, amit ezen két modell képes adni számukra. A Mission RS és a Mission R 3 másodperc alatt éri el a 100 kilométer/órát álló helyzetből, míg a csúcssebesség 240 kilométer/óra körül van. A motorok hatótávolsága akár a 225 kilométert is elérhetik.

A modellek különböző konfigurációkban érhetőek el: 12, 15, 17 kWh. A nagy akkumulátorral felszerelt Misson RS ára több mint 56 ezer dollár, addig az R változatot 29 ezerért kaphatjuk meg. A motorokat 2014 nyarától kezdik el kiszállítani a vásárlóknak.