Öko-drive

Oscar-díjas színész választotta a Tesla elektromos autóját

Sokak kedvence, Morgan Freeman is a Tesla Model S modellre esküszik, melyben láthatóan remekül érzi magát a mozisztár.

A tisztajovo.hu időről időre olyan neves színészekről számolhat be, akik újabban az elektromos autókra esküsznek. A Tesla Model S egy rendkívül népszerű elektromos jármű az államokban, ami lassan „divattá” válik a sztárok között.

Legutóbb is egy színész iratkozott fel a képzeletbeli „zöld listára”. A 76 éves Freeman egy igazi „nagyágyúnak” számít, aki az 1990-es években tett szert ismertségre. A több hollywoodi sikerfilmben is feltűnt még mindig aktív Oscar-díjas színész garázsában egy 2012-ben vásárolt piros színű Tesla Model S is helyet foglal.

Érdekesség:

Freeman 2008. augusztus 3-án éjjel súlyos közúti balesetet szenvedett charlestoni otthona közelében Mississippi államban egy 1997-es Nissan Maxima típusú autóval. Az akkor 71 éves Freeman által vezetett autó lesodródott az útról és többször megpördült, mielőtt megállt volna. A színészt légi mentők szállították kórházba.

A színész bal keze súlyos idegi sérüléseket szenvedett, amiről 2013-ban kijelentette, hogy a károsodás miatt a testrésze részlegesen véglegesen megbénult. Emiatt több hobbijáról le kellett mondania, így a repülőgép-vezetésről és a vitorlázásról is, de mint mondta, a golf megmaradt számára.

Freeman is tudja, hogy mi a jó:)