Öko-drive

Ashton Kutcher is egy elektromos autót vásárolt magának

A 35 esztendős hollywoodi sztár a következő a sorban, aki egy elektromos autót vásárolt magának az Egyesült Államokban.

A sztárok körében hatalmas divat lett a különböző elektromos járművek vásárlása. Ez egyfajta divattá nőtte ki magát, miközben Morgan Freeman és Alyson Hannigan is egy ilyen autót tudhat a garázsában.

Talán senki sem lepődik meg azon a híren, hogy ez a bizonyos autó a Tesla Model S, melynek értékesítése időközben Európában is megindult. A Tesla Motors hatalmas népszerűségnek örvend, ami nem véletlen, hiszen az autója amellett, hogy teljesen elektromos és rendkívül hatékony, gyors, erős és nagyon biztonságos. Ezt a típust tartják jelenleg a világ legbiztonságosabb autójának.

A Tesla Model S képzeletbeli vásárlói listájára Ashton Kutcher is feliratkozott. Az amerikai színészt olyan filmekből ismerhetjük, mint a Rád vagyok kattanva, Hulla, hó, telizsák, A főnököm lánya, a Pillangó-Hatás, A csajom apja ideges, vagy épp a Két pasi – meg egy kicsit sorozat. A legutóbb Steve Jobs bőrébe bújt színész úgy döntött, hogy a várhatóan nagy sikert arató filmje kapcsán egy elektromos autóval ajándékozza meg magát.