Öko-drive

Egy rendkívül impozáns elektromos felhozatal: Képeken a 2014-es csomag

A Currie Technologies hivatalosan is leleplezte a 2014-es évre szánt Ebike felhozatalát, melyek között mindenki megtalálja a saját stílusát.

A Currie Technologies jelenleg a legnagyobb elektromos kerékpárgyártónak mondhatja magát az Egyesült Államokban. A cég komoly erőforrásokkal és szakértelemmel rendelkezik az elektromos kerékpárok fejlesztését és megépítését illetően.

A márka nemrég bemutatta a 2014-es felállását, amivel minden bizonnyal egy teljesen új hullámot indít majd el a piacon. A Currie ezekkel a szerkezetekkel valóban emelte a tétet, és több riválisának is feladta a leckét. Függően attól, hogy milyen modellt választunk, a kerékpárokat 600 ezer és 1,7 millió forint közötti áron vásárolhatjuk meg.

Ezek a modellek még mindig magasnak mondhatóak, de cserébe a legjobb minőséget kapjuk, több éves garanciával és magas szintű, valamint gyors szervizeléssel. Ha a kerékpárok felkeltették az érdeklődésedet, akkor látogass el a márka hivatalos weboldalára, ahol rengeteg hasonló járművet találhatsz, akár komoly leárazásokkal.