Öko-drive

Propella – egy elektromos kerékpár, megfizethető áron

Az olyan elektromos kerékpárok, amelyek hosszú távolságot képesek megtenni egy feltöltéssel, illetve gyors sebességre is képesek, nem elérhetőek mindenki számára. Gyakran az érdeklődést a pénztárcák szűkössége töri meg. Ez volt a fő indok, ami miatt a Propella Electric Bike létrejött. A bringa nem csak gyors, sokáig bírja, strapabíró, hanem szinte mindenki számára megfizethető.

A könnyű kerékpár jelenleg egy crowdfunding kampányban vesz részt az Indiegogo oldalon, amely azt jelenti, hogy a létrehozásához való költségeket adakozó emberek pénzeiből szedik össze, cserébe kedvezményeket, vagy konkrét termékeket adnak, amint kész a projekt.

A fejlesztők azt mondták, amint kész lesz, biztosan ellepik majd az utcákat a cangák, amelyek egy feltöltéssel 45 km-t is meg bírnak majd tenni és ezt akár 32 km/h sebességgel. Az egész nem lesz nehezebb, mint 16 kg. A bicikli egy Samsung Lithium-ion akkumulátor segítségével működik, amely elég erőt ad ahhoz, hogy emelkedőn is tudjunk vele menni.

308072_2_800-590x392

“Az ötlet, hogy létrehozunk egy olyan elektromos kerékpárt, amely nem csak erős és hasznos, de még olcsó is egy fantasztikus érzés.”-mondta a Propella Electric Bike fejlesztője.

308072_6_800-590x333

Forrás: http://www.trendhunter.com/