Öko-drive

Bemutatkozik a Nissan teljesen elektromos, négykerekű munkahelye

A Nissan és a brit Studio Hardie közösen dolgozva átalakítottak egy elektromos furgont egy apró, mobil irodává. Az e-NV200 WORKSPACe az első teljesen elektromos utazó iroda a világon.

Főleg azoknak találták ki az e-NV200 WORKSPACe-t, akik nem szeretnek ugyan abban az irodában dolgozni. A napfény a tetőablakon keresztül szinte beömlik az irodába, és a fehér felületek csak még világosabbá teszik a helyet. Az iroda egy embernek bőven kényelmes, de akár két ember is használhatja egyszerre. Hátul van egy kihúzható “terasz”, elég csak valami elhagyatott, gyönyörű helyre kivezetnünk és már élvezhetjük is, ahogy a természet körülölel minket munka közben.

nissan2

nissan4

A furgonban rendkívül felszerelt. Helyet kapott egy lehajtható asztal, egy mini hűtő, egy kávéfőző, beépített Bluetooth hangszórók, LED lámpák, vezeték nélkül mobiltöltők és persze WiFi is van. Ezen kívül van két összecsukható szék és egy Brompton Bike tartó is. Az autó akkumulátorát akár fél óra alatt feltölthetjük 80%-ra, ami azt jelenti, a jövőben ez lehet a legelterjedtebb mobil iroda.

nissan3

nissan5

A Nissan és a Studio Hardie furgonja minden jót kombinál. Egy gyönyörű mobil irodát, és a Nissan Leaf, valamint az NV200 fantasztikus teljesítményét. 160 kilométer megtétele alig kerül 700 forintba. Az e-NV200 WORKSPACe mind a dizájn, mind a technológia terén nagyot lép az elmúlt évek mobil munkavégzésének trendje felé, aminek népszerűsége 2015-ben 36%-kal növekedett.

Forrás: http://designtaxi.com/