Technika

Svájci minőség és kifinomult technika – ezeket nyújtja az Apple töltő táska

Íme egy újabb variáció arra, hogy miként töltsük fel a napenergia segítségével kedvenc Apple termékünket. Az e5 Mini L napelemmel állítja elő az éltető energiát – ráadásul még védi is a karcoktól a benne található eszközt.

Reméljük, hogy hamarosan hazánkban is megvásárolhatóak lesznek a piacot ellepő okos, a megújuló energiában rejlő lehetőségeket kiaknázó kiegészítők. Napelemes notebookok és táskák, ablakra illeszthető napelemes töltő, és még számos, elsősorban okostelefonok töltésére kitalált eszköz jelenik meg az utóbbi időkben.

Most a svájci Element5 készítette el a maga kreációját, mely az Apple összes termékét képes feltölteni – természetesen környezetbarát módon.

Az e5 Mini L névre keresztelt táskában a világon elsőként alkalmazzák a kifejezetten az elektromos berendezések töltésére fejlesztett eMicro-Battery nevű technológiát. Az biztos, hogy táska és a benne rejlő technika minőségét illetően nem merülhet fel kétség.

A táska BluCell napelem segítségével hasznosítja a napenergiát, mely szintén egy teljesen új megoldásnak számít ebben a szegmensben. A lényegről még nem közölt adatot a gyártó, azaz nem tudjuk, hogy a táska mennyi idő alatt képes biztosítani a 100%-os töltöttséget.

Az árat a technológiának és a svájci minőségnek megfelelően kalkulálták ki az Element5-nél: 348 svájci frankot, tehát nagyjából 80 000 forintot kérnek el a környezetbarát töltőért.

Forrás: http://www.ecofriend.com/