Technika

Ha ezek a falak beszélni tudnának…

Művészet, zene, technológia és fenntartható design találkozik Rebeca Paul és Mikal Hameed maradék anyagokból gyártott hangképeiben. [Minimál képekre hajazó hangszórók] Cégük, a Rebaroque, újradefiniálja a zenéről és a térről alkotott képzeteinket, s mindezt stílusosan teszi.

Mikal egyedülálló művészi és zenés háttere, valamint Rebeca fenntartható designban és építészetben szerzett tapasztalata találkozik a Rebaroque-ban, egy igazi fúziót hozva létre ezáltal.

A csapat mindvégig kitart a környezettudatos alapok mellett, melyekre az egész vállalat épült. Termékeiket használt fából, újrahasznosított, régi képkeretekből és maradék szövetből készítik, s ezek a lenyűgöző, lim-lomokból épített hangképek könnyedén csatlakoztathatóak az okostelefonodhoz, s az irányítás máris az ujjbegyeidben van.

A brooklyni székhelyű Rebaroque már a nyugati partra is terjeszkedik, a san francisco-i öko-butikban, az Eco Citizenben is árulják termékeiket. Ha arra jársz, térj be hozzájuk egy egyedülálló audiovizuális élményért.

Forrás: http://www.ecofabulous.com