Technika

Töltődj fel napelemes nyári kiegészítőiddel

A nyár elején bemutatott napelemes bikini csak a kezdet volt. Habár az idei nyár eddig nem volt túl kegyes hozzánk, abban egyetérthetünk, hogy a nyári nap sugarai tökéletes lehetőséget kínálnak a petróleum-mentes töltéshez.

A Noon Solar hárs táskája, Sivr Lining GO Utility mellénye és az Eton Power IPod Sound System három olyan termék, melyeken pontosan ezért akadt meg a szemünk – természetből nyeri tiszta energiáját és emellett divatos is – így örömmel közvetítjük mi is.

Noon Solar hársfából készült táska

Növénymintás bőr, a szerves, festett kendervászon és az antik bronz vas elegye egészen új szemszögből közelíti meg a napenergia felhasználását.

Sivr Lining GO Utility mellény

A 100%-ban újrafelhasznált anyagokból készült hosszú mellény érdekessége a napelemes zsebekben rejlik, melynek köszönhetően non-stop hallgathatjuk, és egyben tölthetjük kedvenc zenelejátszónkat. További érdekessége a mellény anyagát tekintve, hogy olyan, az iparosodás utáni időkből származó hulladékok szolgáltak alapanyagául, mint például a műanyag fóliák.

Eton Portable Soulra IPod Sound System

Öt óra töltődés a napon elég nyolc óra zenei élményhez, plusz a beépített fogantyúnak köszönhetően a tökéletes társul szolgálhat egy délutáni piknikezéshez.

 

Forrás: http://www.ecofabulous.com