Technika

A zsebben hordozható napelemes telefontöltő

Az ininityPV legújabb terméke a HeLi-on telefontöltő, amelyet azoknak az embereknek terveztek, akik gyakran lemerülnek napközben.

Nem csak az a legjobb benne, hogy a zsebedben is elfér az egész töltő, hanem az is, hogy még egy konnektorba sem kell bedugnod. Ez annak köszönhető, hogy a tervezők, egy összehajtható napelemmel oldották meg a töltő kivitelezését, amely a tökéletes megoldás, hogy sose merülj le.

A HeLi-on egy olyan innovatív technikát alkalmazott amelynek segítségével a napelemet egy műanyag fóliára “nyomtatták”, amelyet könnyen lehet kibogozni és összetekerni. A technológia az infinityPV 15 éves kutatásának köszönhetően jött létre. Akár közvetlen a nap energiáját használva töltöd fel, vagy a töltő akkumulátorát használod, 2-3 óra alatt teljesen feltöltheted telefonod. A töltő minden eszközzel kompatibilis mivel USB porttal rendelkezik.

A világ legkompaktabb napelemes töltője nem olcsó mulatság, ezért az infinityPV egy Kickstarter kampány közepén van, amellyel teljesen finanszírozná a termék bevezetését. Előfizetési árak még elérhetőek, amelyek körülbelül 90 dollár/töltő áron kezdődnek és ingyenes szállítást is tartalmaznak. A dán cég élen jár az innovatív napelemes technológiában és fogyasztói igények kielégítésében.

Forrás: http://inhabitat.com