Technika

A telihold formájú Luna lámpa

Azok a csodálatos éjszakák a telihold alatt. Gondolom, mindenki arról álmodozott gyerekkorában, hogy olyan szobája legyen, ahol a sötétben a csillagokat és a holdat látja. A Luna lámpa hasonló érzéseket válthat ki az emberből, mivel a lámpa tényleg úgy néz ki, mint egy telihold.

Az Acorn Stúdió által készített Luna lámpa mágikus hangulatot hoz a szobáinkba. A tajvani székhelyű cég félelmetes pontossággal készítette el ezt a fényforrást, ami úgy néz ki, mintha az égre nézve a holdat látnánk. Üvegszál és latex keverékéből állnak össze és minden egyes Luna lámpa kézzel készül. Hét méretben is elérhető lesz, a kis 3.2 inches (XXS) mérettől a 23.6 inches (XXL) méretig.

FRKu6Fv

A tervező küldetése elérhető a honlapjukon is, de röviden összefoglalva annyi, hogy a lámpa mágikus hangulatot teremtsen az otthonunkban és melegséggel töltsön el minket, akkor is ha nem úgy történnek a hétköznapjaink, mint ahogyan azt mi szeretnénk. A hangulatunk változik, de a Luna ugyanaz marad. A lámpát egy horog és zsinór segítségével akár fel is akaszthatod bárhova, így még inkább komfortban fogod érezni magad.

acorn-studio-luna-moon-lamp-2

Luna egy 100 százalékban sikeres tömegfinanszírozású kampány volt. Az Indiegogo oldalon gyűjtötték a támogatásokat. Az Acorn Studio reméli, hogy megkezdhetik a rendelések felvételét 2015 decemberében, vagy már a 2016-os év elején.

Forrás: http://dornob.com/