Technika

Egy ebook, ami soha nem merül le

Képzelje el az alábbi szituációt: a hegytetőn olvas egy díszes padon és nem kell törődnie azzal, hogy az ebook olvasója lemerülne. És miért is jó az ebook? Mert nem csak egy könyv fér el rajta, hanem konkrétan könyvhegyek és az egész súlya nem több, mint egy magaziné.

Az új Cybook Ocean ebook olvasó, amelyet a Booken gyártott annyira modern és okos, hogy már a nap energiájával is lehet tölteni, így ha sok fény alatt olvasol, nem lemerül, hanem éppen feltöltődik az ebook-od. Napokon keresztül olvashatsz egy feltöltéssel és ha lemerülsz sem kell félned, hogy merre találsz egy töltőpontot. Az olvasó hátulján láthatatlan napelemek vannak, amelyek moduljai hozzájárulnak a teljes olvasási idő maximalizálásához. Mint írtuk, a tervezők azt ajánlják, hogy nap alatt olvassanak vele, így soha nem kell arra gondolniuk mikor merül le az eszköz és még le is barnulhatnak olvasás közben.

Michael Dahan, a Booken társalapítója és vezérigazgatója azt mondta: “Ez az új Cybook Ocean a láthatatlan töltési mechanizmusnak köszönhetően szinte teljesen önálló. A termék önmagától feltöltődik anélkül, hogy észrevenné.  A közeljövőben több eszközünkhöz is szeretnénk hasonló technikát bevezetni.”

Fb: Egy napelemnek köszönhetően a termék önmagától feltöltődik.

Forrás: http://greenlaunches.com