Technika

BaseLantern – az okoslámpa, amely 4 telefont is képes egyszerre feltölteni

A hordozható lámpák új korszaka is elkezdődött! Az új BaseLantern lámpa, amelyet a BioLite tervezett, azt a célt szolgálja, hogy segítsen eligazodni éjszaka. A klasszikus kültéri lámpát keverték a rugalmassággal és a mobilitással. A BaseLantern a BioLite első terméke, amely Bluetooth-kompatibilis, és egy 7800 mAh-s li-ion akkumulátorral rendelkezik, amely elég erős ahhoz, hogy négy okostelefont is feltölthess vele egyszerre.

A BaseLantern lapos kialakításának köszönhetően nagyon könnyen használható és hordozható. A lámpa szakított a hagyományos világítási technológiával és egy fejlett rendszert kapott. Lapos és kicsi mérete ellenére, nagyon nagy fényt szór. A rendszer tölthető egy mikor-USB csatlakozóval, illetve két USB port is megtalálható rajta, ha valamelyik eszközünk töltésre szorulna.

biolite-baselantern-4-1020x610

biolite-baselantern-2-1020x610

A BaseLantern Bluetooth technológiája egy nagy áttörés a cég korábbi termékeihez képest. Fejlesztettek egy app-ot is, amely segítségével állítható a lámpa intenzitása, időzítőket is be lehet ütemezni, illetve a telefon közelségére bekapcsol magától. Az app része egy háttérben futtatott számítás, amely visszajelzést ad arról, hogy mennyit fogyasztunk, így jobban tudunk tájékozódni az energiafelhasználásról és zöldebb útra térhetünk. Akár 16 BioLite lámpát is csatlakoztathatunk a Bluetooth hálózatra, amely nagyobb szobák, terek estén kitűnő hangulatot ad, a saját fényjátékodat is lejátszhatod.

BaseLantern_Features-1020x610

BaseLantern_WarmMode_AppControlled-1020x610

biolite-baselantern-1020x610

Forrás: http://kickstarter.com