Zöld építészet

1930-as években épült házat terveztek át Rotterdamban

Az épületben a földszinten egy konyha és egy nappali található meg, míg az emeleten két hálószoba, egy erkély és egy tetőtéri rész van. Az építészek gondoskodtak arról, hogy a tulajdonosok minden kérését kielégítsék. Az egyik legfontosabb igény az volt, hogy a lehető legtöbb üveget építsék be az épületbe és intelligens rendszer legyen, amely szabályozza a napfény mennyiségét.

Bemmelenlaan-renovation-by-BYTR-Architecten-1-1020x610

Bemmelenlaan-renovation-by-BYTR-Architecten-2-1020x610

Az étkező felett egy kis tetőablak található meg, amely még több fényt enged be az otthonba és nagyon jól passzol a belső design-ban domináló minimalista stílushoz. A beépített bútorok leegyszerűsítettek, nagyon formásak. A felújítás eredménye tehát egy olyan otthon lett, amely kívülről a 30-as éveket idézi, ám belülről egy nagyon élhető, kortárs ház. A kevert stílus megtöri a hagyományos elrendezéseket, emiatt még szabadabb és otthonosabb érzést biztosít.

Bemmelenlaan-renovation-by-BYTR-Architecten-5-1020x610

Bemmelenlaan-renovation-by-BYTR-Architecten-9-1020x610

Bemmelenlaan-renovation-by-BYTR-Architecten-11-1020x610

Bemmelenlaan-renovation-by-BYTR-Architecten-13-1020x610