applikáció

A Tudatos Vásárlók Egyesülete applikációval segíti a környezetbarát tisztítószerek kiválasztását

Mobiltelefonos applikációt készített a Tudatos Vásárlók Egyesülete, hogy segítse a vásárlókat a környezetbarát tisztítószerek kiválasztásában.

A MagNet Banké a legjobb banki mobil applikáció 2016-ban

Bankmonitor.hu az idén is objektív ismérvek alapján díjazta a bankpiac legjobb termékeit, digitális innovációit. Az év legjobb banki mobil applikációjának járó díjat 2016-ban a MagNet Bank vehette át. A zsűri szempontrendszere nemcsak a szolgáltatások minőségét és számosságát értékelte, hanem a fogyasztói elégedettséget is figyelembe vette a díj odaítélésekor.

PlantNet – az app, amivel felismerheted az összes növényt

Szinte biztosra mondhatjuk, hogy nincs a Földön egy olyan ember sem, aki a több, mint 400.000 növény fajtájának a nevét és tulajdonságát kívülről tudná. A hétköznapi emberek főként nem. Ha növelni szeretnéd tudásodat, itt egy tökéletes app hozzá, amely olyan, mint a Shazam a zenében. A PlantNet egy olyan alkalmazás, mely összegyűjti az adatokat/képeket a növényekről egy közösségi hálózat segítségével. Androidra és iPhone-ra egyaránt elérhető.

Eltévedtél? Hallgass a feelSpace-re!

A navigációs appok jól jöhetnek, ha egy számunkra ismeretlen helyre kell mennünk, de ehhez hozzá tartozik, hogy az ember nem is néz a lába elé, hanem csak az okostelefonja képernyőjét bámulva próbál orientálódni. Ráadásul, ha mindezt nyaralás közben tesszük, akkor nagyobb eséllyel találnak meg minket a turista naivitására utazó svindlerek. Ugyan az okosórák kínálnak erre megoldást, de a német startup, feelSpace kifejlesztett egy olyan navigációs övet, ami rezgéssel mutatja az utat. Ez hordható a ruha alatt is, és a beépített vibráló motorok segítségével mutatják nekünk az utat.

Egy mobilalkalmazás, amellyel megelőzhetjük a cukorbetegséget

Manapság mindenki okostelefonnal éli napjait. Azzal kelünk és azzal is fekszünk le. Ám eközben olyan dolgokról feledkezünk meg, mint az egészséges étkezés. Magyarország lakosságának nagyonnagy százaléka túlsúlyos, illetve cukorbeteg. Ám egy új alkalmazásnak köszönhetően megtudhatjuk, hogy amit eszünk, vagy iszunk, mennyi cukrot tartalmaz.