biztonság

Elkészült a debreceni környezeti ellenőrző rendszer stratégiai alapdokumentuma

Elkészült a debreceni környezeti ellenőrző rendszer stratégiai alapdokumentuma, amellyel “a tudományt a város szolgálatába állítják” – jelentette be a cívisváros polgármestere hétfőn a Református Kollégium Oratóriumában.

Tovább erősödik a magyar háztartások energiabiztonsága

A kormány a háború és az elhibázott szankciók okozta energiaválságban az elszálló energiaárak mellett is mindent megtesz Magyarország ellátásbiztonságának megőrzéséért és a lakossági energiaárak alacsonyan tartásáért. Ennek érdekében egyszerűsödik a napelemes rendszerek telepítése, a növekvő kapacitás befogadására pedig nagymértékű hálózatfejlesztés indulhat – jelentette ki hétfői közleményében Steiner Attila, a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) energetikáért felelős államtitkára.

Minden, amit a kültéri kamera rendszerekről tudni kell

Ha a biztonságtechnikai eszközök beszerzése kerül terítékre, fontos tudni, hogy a kültéri kamera rendszer kizárólag abban az esetben váltja be a hozzá fűzött reményeket, ha kifejezetten minőségi kialakítást élvez. Amint azt az elnevezése is hűen tükrözi, a szóban forgó egység a szabadban lévő terek megfigyelését hivatott szolgálni. Mivel e precíziós műszer fokozottabban van kitéve az időjárás változásainak, illetve a környezeti viszontagságoknak, mint a beltéri társai, kulcsfontosságú, hogy a megfelelő burkolat nyújtotta védelemmel legyen felvértezve.