Chevrolet

Megvan a Chevrolet Bolt otthoni töltője

A General Motors bejelentette, hogy a hamarosan érkező, teljesen elektromos Chevrolet Bolt hivatalos otthoni töltője az AeroVironment által készített EVSE-RS lesz. A töltő ötször kevesebb töltési időt ígér, mintha normál otthoni töltőről töltenénk az autót.

Ez az autó jobb lesz, mint a Tesla

Jelenleg az elektromos autóknak két nagy hátránya van, ha az autók árát nem vesszük figyelembe. Az egyik a még sok helyen kiépítetlen infrastruktúra, de ezt szerencsére már egyre több helyen igyekeznek megoldani. A másik pedig az autók hatótávolsága, amire a General Motors ki is talált valamit, amit már idén meg is vehetnek maguknak a vevők.

Az elektromos Tesla Model S rendesen odapörkölt

Az ellenfél ezúttal egy 2014-es Chevrolet Corvette C7 Z51 típusú sportautó volt, mely nem hagyta magát.

Nincs elvetve a hibrid Corvette Stingray ötlete

A korábbi hivatalos tájékoztatás ellenére még mindig van esély arra, hogy a 2014-es Corvette Stingray egy hibrid verzióban is elérhető legyen a potenciális vásárolók számára.

Chevrolet Spark EV: Egy „zöld” élmény

A Spark EV igazán felvillanyozó élmény. A jól ismert és kedvelt Chevrolet Spark elektromos változata csendes, kellemes autózást biztosít azonnali nyomatékkal, és olyan kiváló belső felszereltséggel, mint a Vezetőtájékoztató Központ és a Chevrolet MyLink technológia. Tökéletes társ a városban, amit élvezet vezetni.