felelősség

Globális felmelegedés: a mi felelősségünk

Végre eldőlni látszik az a szkeptikusok és tudósok közötti vita, mely a globális felmelegedés okait és felelőseit keresi.

Létkérdésünk: Jó a jó(l)lét? – A KÖVET Egyesület XVI. konferenciája a környezetvédelem szerepéről, a felelősségvállalásról a fenntarthatóságról.

A KÖVET Egyesület XVI. Jó-Lét-Kérdések című konferenciáját 2011. október 20-án, Budapesten, a Hotel Gellértben rendezi, melynek központi témái a felelős gazdaság, a környezetvédelem, valamint annak pénzügyi és emberi vonatkozásai.

Egyre elterjedtebb a CSR stratégiai szint tervezése a hazai vállalatoknál

Egyre inkább jellemző a hazai nagyvállalatoknál a társadalmi felelősségvállalás stratégiai szintű
tervezése, ugyanakkor a mérhető CSR részcélok meghatározása még nem tekinthető bevett gyakorlatnak – derül ki a B&P Braun & Partners által 53 vállalat részvételével lefolytatott idei Good CSR kutatás eredményeiből.

Országos CSR konferenciát tartottak Szentesen

A szentesi Legrand központ adott otthont a napokban megrendezett Testközelben a felelősség – a CSR-ról négyszemközt című szakfórumnak, amelyen neves politikusok, vállalati szakemberek és Csongrád megye gazdasági döntéshozói képviseltették magukat.

A jövő munkavállalói számára fontos, hogy az egészséges táplálkozás és életmód a munkahelyen is biztosított legyen

Évről évre fontosabb a leendő munkavállalók számára potenciális munkáltatójuk társadalmi felelősségvállalási tevékenysége – derül ki a Nestlé által a frissdiplomások körében végzett aktuális felmérés eredményeiből.

CSR Piac – ahol a tapasztalatcsere élménnyé válik!

A KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdálkodásért 2011. június 2-án, Magyarország EU-elnöksége hivatalos kísérőrendezvényeként rendezi meg a félév legjelentősebbnek ígérkező hazai CSR rendezvényét.