hátizsák

Jön a napelemes hátizsákok új generációja

A tiszta energia utáni szomjunk a természetben barangolva sem lankad, és szerencsére nem csak azért, mert az erdő fáin nincsenek konnektorok. Az elmúlt időben rengeteg túra közben is használható, megújuló energiaforrásokra támaszkodó kütyüt mutattak be, és most a Voltaic Systems is visszatér két napelemes hátizsákkal.

Napelemes hátizsák elérhető áron

Legtöbbünk már nem is emlékszik milyen az, amikor nincs a zsebünkben egy olyan multifunkciós készülék, amivel másodpercek alatt oldhatunk meg problémákat, vagy juthatunk információkhoz. Napjainkban határozottan erősen támaszkodunk az okostelefonokra, iPad-ekre, laptopokra. Na de mi a helyzet, amikor távol vagyunk otthonunktól, de ami még fontosabb, távol egy töltőtől.

Hordozható babzsákfotel

Mind ismerjük azt az érzést amikor kényelmesen elsüllyedünk egy hatalmas babzsákfotelben, szinte belefolyunk az ülésbe. Kikászálódni belőle elég nehéz, de ez a büntetés azért, mert otthagyod azt a kényelmes valamit. Miért ne élvezhetnénk ezt a fantasztikus, ellazuló kényelmes érzést, amit ezek a fotelok váltanak ki belőlünk akárhol? Ezt a kérdést tették fel maguknak Andy Audsley és Vanessa Wright. A válasz: Bean About.

Életmentés után jöhet a környezet védelme – légzsákból hátizsák

Miután a légzsák kirobban, el kell távolítani az autóból, ami után jó eséllyel kidobják, hiszen légzsákként újra nem használható. Ám nem így megy ez, ha a MariClaRo alkotói a közelben vannak: ők ugyanis strapabíró hátizsákot gyártanak a használt légzsákokból.

A napelemes szárnyak a hátizsákon

A kínai Leon Zhu nevéhez fűződik a Green Angel hátizsák ötlete, amelyhez napelemek is tartoznak. A napelemes ruházat már nem újdonság, viszont a legtöbb ilyen darabbal ellentétben Zhu Green Angelje nagyon szép, stílusos és a mindennapokban is hordhatónak tűnik.