híresség

A zöld politikusnak hinni kell?

Egy környezetvédelmi kampány keretében készült felmérés szerint a hírességek meggyőző ereje alulmarad az ismert politikai személyiségekkel és gazdasági szereplőkkel szemben, ha a zöld eszmék népszerűsítéséről van szó.

Mark Ruffalo, James Cameron és Orlando Bloom is egy új globális felmelegedés elleni kampány mellé álltak

A Global Green USA által bejelentett közszolgálati közlemény szerint elindult az „I AM” kampány, melyet rengeteg híresség támogat. Mar Ruffalo, Adrian Greiner, Orlando Bloom, Serena Williams, James Cameron, Billy Morrison, Marc McGrath, Kevin Bacon és Kyra Sedgwick csak néhány azok közül a sztárok közül, akik a kampány mögött állnak.

Zöld lámpát adott a Nissannak Ryan Reynolds

A Zöld Lámpás és az X-Men sztárja vállalta az elektromos autókért és az egészséges életmódért folytatott kampány főszerepét. Reynolds a Nissan által kezdeményezett Innovation for Endurance elnevezésű mozgalom egyik reklámarca lesz.

„Jó példával kell szolgálnunk”

Miután Hajdú Péter megtapasztalhatta, hogy a teljesen hétköznapinak tűnő akadályok mekkora kihívást jelentenek a kerekesszékkel közlekedőknek, készítettünk egy villáminterjút a műsorvezetővel.

Környezetvédelmi minikonferenciát szervezett Bakonykut civil egyesülete

Környezetvédelmi minikonferenciát szervezett kedden az önkéntesség éve alkalmából az Otthonunk Bakonykuti Egyesület, amelynek elnöke Miklósa Erika Liszt-Ferenc díjas operaénekes, az Önkéntesség Európai Évének nagykövete.

Új szelek fújnak – elektromos Hummert kínál a GM és MEV

Brutális fogyasztás, hatalmas méret és akkora ökológiai lábnyom, melyet egy dinoszaurusz is megirigyelne: kétségtelen, hogy a Hummer még a luxusterepjárók között is igazi szörnyszülöttnek számított. A GM a MEV nevű céggel együttműködve egy elektromos verziót dobott piacra.

Napenergiával táplált Avatar

James Cameron megtalálta a következő Avatar film forgatását lebonyolító, a rendező tulajdonában lévő Lightstorm Entertainment produkciós cégnek is helyet biztosító stúdiót – olvasható az ecorazzi. com oldalon. Cameron célja, hogy az Avatar folytatása szén-dioxid semleges legyen.

Gitárpengető hitelkártyából

A Pickmaster által forgalmazott lyukasztó egyaránt hasznára válhat a profi gitárosoknak és a négy fal között fellépő amatőröknek. Ha megfelelően illesztjük be a lejárt bankkártyánkat, akár névre szóló pengetőt is készíthetünk.

Karibi kalóz fémhulladékból

Johnny Depp ruházata és megjelenése a Karib-tenger kalózai című filmekben egy madárijesztő fellépéséhez hasonlít leginkább. A fémhulladékból készült kalózmásolatot bátran kiállíthatnánk a madarak elriasztására a kertünkben – ha elég gazdagok vagyunk a megvásárlásához.

A környezettudatos James Bond

Sean Connery biztos nem gondolta, hogy utódja egy szép napon elektromos Aston Martinnal fogja üldözni a gonoszt London utcáin. Azt pedig végképp nem, hogy ez az Aston valójában egy Toyota lesz.