Hollywood

30 Seconds to Mars: Mindannyian bűnösek vagyunk

Jared Leto és zenekara, a 30 Seconds to Mars szerint mindannyian bűnösek vagyunk a klímaváltozás miatt: itt az ideje, hogy tegyünk is valamit ellene. Az együttes egy kisfilmet tett elérhetővé az interneten, melynek letöltésével a környezetvédelmet támogatjuk.

Cameron Diaz és Leonardo DiCaprio is üdvözli a Formula E-t

A két hollywoodi színész Monacóban járt múlt hétvégén, ahol a Forma-1-es paccockban vendégeskedtek, és szót ejtettek a Formula E-ről is. A nevezetességek a jövőben az elektromos bajnokságot is promotálni fogják.

Jockey Ewing és a vega életmód: „Sz*r íze van, de erős vagyok tőle”

Larry Hagman köszöni, jól van: 80 évesen is dolgozik, és a vegetáriánus életmódnak megfelelően már nem whiskey-t iszik a Dallas forgatásán, hanem friss zöldségből készített koktélokat. Igaz, az ízvilág is egy kicsit más…

Justin Bieber és a króm Fisker Karma esete

Futótűzként járta be a (bulvár)világot a hír, miszerint gyorshajtáson kapták Justin Biebert Kaliforniában. Az avatottabb szeműeknek, és az autókban jártas olvasóknak az is feltűnhetett, hogy a popsztár egy méregdrága hibriddel próbált megszökni a paparazzi elől.

Leonardi DiCaprio arra kér, hogy segíts megvédeni az óceánokat

A Föld-szerető színész, Leonardo DiCaprio, támogatását fejezte ki az Óceánok Világnapján, ahol a szociális médiát használta fel arra, hogy felkeltse a figyelmet a Peace Paddle eseményen Malibuban.

Sztárokkal indít kampányt a Greenpeace az Északi-sark megmentéséért

Hollywoodi színészek, rocksztárok, környezetvédők, sarkkutatók és üzleti vezetők fogtak össze, hogy együtt érjék el, hogy globális védelmet kapjon az Északi-sarkvidék. A kampány résztvevői követelik, hogy tiltsák be az Északi-sarkvidéken az olajfúrást és a nem fenntartható ipari halászatot.

Woody Harrelsont egy fenntartható busz viszi a forgatásokra

Woody Harrelson nemcsak színészi tehetségéről híres, hanem a fenntartható életvitel iránti elkötelezettségéről is. A színész nemrég egy fenntartható busszal gördült be egy HBO-film, a Game Change forgatására.