húsfogyasztás

Agrárszakértők: fordulóponthoz érkezett a világ élelmiszergazdasága

Fordulóponthoz érkezett a világ élelmiszergazdasága a klímaváltozás, a természeti erőforrások kimerülése, a tömeges migráció, a járványok, valamint az ukrajnai háború miatt – állapítják meg elemzésükben az OTP Bank agrárszakértői.

A hús a felelős az élelmiszertermelés okozta üvegházhatású gázok 60 százalékáért

A hústermelés a felelős az élelmiszeriparban keletkező üvegházhatású gázok 60 százalékáért egy amerikai kutatás szerint.

A hús a felelős az élelmiszertermelés okozta üvegházhatású gázok 60 százalékáért

A hústermelés a felelős az élelmiszeriparban keletkező üvegházhatású gázok 60 százalékáért egy amerikai kutatás szerint.

Kapcsolatot találtak a rendszeres húsfogyasztás és betegségek hosszú sora között

Kapcsolatot talált a rendszeres húsfogyasztás és a nem daganatos betegségek hosszú sora között egy nagy létszámmal végzett brit kutatás.