laptop

Felújított prémium laptopok 2 év garanciával a környezetvédelem jegyében

Eljött a felújított számítástechnikai eszközök aranykora.

A Rezer új gaming laptopja az idei CES sztárja

Az idei CES-en sok izgalmas dolog történt, mégis az egyik leg-lélegzetelállítóbb a Razer vadonatúj gaming laptopja, ami több szempontból is lenyűgözött bennünket. A laptop nem egy, hanem rögtön három képernyővel érkezik, amiknek a felbontása is igen figyelemre méltó, de persze jelenleg ezek még kisebb-nagyobb hátrányokkal járnak.

Környezetbarát akkumulátor-alternatíva

Ugye milyen idegesítő, hogy a telefonunk vagy laptopunk akkumulátora egy idő után már érezhetően kevesebbet bír ki egy töltéssel? Ez a lítium ion akkumulátorok nagy hibája, amellett persze, hogy rettentően környezetszennyező. Azonban az ausztrál Swinburne Egyetem egyik kutatója, Han Lin kifejlesztett egy olyan elemet, ami nagyon gyorsan feltölthető és huzamosabb használat után sem veszít a hatékonyságából.

Egyszerű és nagyszerű laptop tartó

A Prop, a MAKE Collaborations által tervezett laptop tartó lényegesen kevesebb műanyag felhasználásával készül, mint hagyományos társai. Az elmés ötlet most a tömeggyártás előtti utolsó fázisban van: már csak egy kis tőke kell, és el is kezdődhet az előállítás.