Los Angeles

Szépen épül Elon Musk alagútja Los Angeles alatt

Az alagutak fúrása általában egy rendkívül küzdelmes és lassú munka. Azonban a The Boring Company úgy hiszi, hogy sokkal gyorsabban képes elvégezni az adott feladatot. Ha hihetünk az Elon Musk által megosztott képnek, akkor egy csepp hazugság nincs a The Boring Company állításában.

Kötelező a hideg tető

A napfényt visszaverő réteggel kell borítani ezentúl minden új vagy felújított családi házat – Los Angelesben. A város önkormányzata a napokban hozta meg ez irányú döntését, elsőként a világ nagyvárosai közül, részben környezetvédők nyomására.

Bérelj hidrogén hajtású autót a Hyundai-tól Amerikában

Az államokban élők már „megvásárolhatják” a hidrogén hajtással felszerelt Hyundai ix35 típusú autó.

Itt a Formula E negyedik csapata: beszállt az amerikai Dragon Racing!

Még hat hely kiadó a Formula E paddockjában, miután ma megerősítették, hogy csatlakozik az IndyCarból ismert Dragon Racing. Ezzel már négyre bővült a csapatok száma.

Los Angeles napelemes áramüzletet hirdetett meg

Egy világváros polgármestere jelentette be a héten: a lakosságtól is várja hozzájárulását árammal a város villamoshálózati rendszeréhez. Ez a napelemes magánházak „áramtermelői” részére egy átvételi tarifa megfizetését is jelenti.

Formula E: Éledezik az elektromos sorozat

A tisztajovo.hu olvasói ezúttal egy hivatalos összefoglaló videót nézhetnek meg az FIA Formula E legutóbbi fellépéséről.

Formula E: Hangolódj a sorozatra

Lucas di Grassi, az FIA elektromos bajnokságának versenyzői nagykövete Los Angeles utcáin pörgött.

Újabb város a Formula E listáján: Los Angeles sem marad ki a jóból

Az FIA elektromos bajnoksága egy újabb helyszínnel bővült, miután Los Angelesben bejelentették, hogy a nyugati part is vendégül látja a sorozatot. Miami után ez a második amerikai település, mely izgatottan várja a Formula E 2014-es rajtját.

Nem “megmenteni” kell a bolygót?

A „zöld” marketingesek általában a „Föld megmentéséről” beszélnek, amikor környezetvédő termékeket ajánlanak. Vásároljuk meg ezt az autót, azt a villanykörtét, mosószert, és ez majd segít megmenteni a bolygót, a természetet vagy a környezetünket.

Szénmentes lesz LA 2025-re?

Bő másfél évtized múlva Los Angeles városa nem kér már abból az áramból, amit két nagy szénerőmű szolgáltat neki és amelyek ez idő szerint a metropolis áramszükségletének közel 40 százalékát elégítik ki.