Mini

Új elektromos autóval állt elő a MINI

A formájáról jól felismerhető MINI hamarosan bővíti a kínálatát egy teljesen elektromos modellel. A MINI Electric-re valamikor 2019-ben számíthatunk majd, ami nem csak belsőleg, de külsőleg is jelentősen el fog térni a MINI Cooper-től, habár az ikonikusnak mondható forma megmarad.

4 mini otthon, extrém embereknek

“Sok jó ember kis helyen is elfér”. A közmondás nem hazuttolja meg önmagát, az alábbi cikkben elképesztő kreatív szemléletmódot kapunk, hogy milyen stílusban lehet akár 9 négyzetméterből kihozni a maximumot.

Új őrület: Mini-házak

Változatos ötletekről hallottunk már fenntartható otthon címszó alatt. Passzív ház, nullenergiás ház, kartonház, csak hogy néhányat említsünk a már bemutatottak közül. Íme a legújabb divat, a mini-házak.

Egy lenyűgöző koncepció a Kiatól

A Kia Motors ezúttal egy lenyűgöző koncepcióval állt elő, mely a DS3 és a Mini modelljét követi a sorban.

Alacsonyfogyasztású kisautó az ’50-es évekből

Nem kell feltétlen a legmodernebb technológia ahhoz, hogy üzemanyag-hatékony autókról beszélhessünk. Itt van például a kis BMW Isetta 1953-ból, melynek fogyasztása kb. 4,7 liter/100 kilométer, de egyesek szerint csupán 3,9-4,3 litert fogyaszt a kis BMW.

A villanyautó szárnyakat adott vágyaiknak?

Az elektromos autót használó gépkocsivezetőket bátorítja a több vezetésre, hogy jóval olcsóbban utaznak, mint benzin- és dízelmotoros autókkal utazó sofőrtársaik. Brit lakosokkal végzett kutatások jutottak erre az eredményre városi közlekedésben résztvevő csoportok vizsgálata után.