pénztárca

Fa pénztárca?

Mind ismerjük a bőr tárcákat, hiszen ő a nadrágzsebek leggyakoribb lakója. Népszerű és divatos, abszolút siker. Azonban a legjobb tulajdonsága egyszerre a legrosszabb is (persze attól függ, honnan nézzük). Rengeteg minden fér beléjük: hitelkártya, bankkártya, névjegyek, különböző boltok hűségkártyái, sőt néhányan még készpénzt is hordanak magunknál. Azonban mennyiség nem minden ember számára fontos, néhányan csak szeretünk könnyű és jól kinéző holmikkal járni az utcán.

Pénztárca tejes- vagy üdítősdobozból – galéria

Újabb egyszerű, olcsó és okos ötletre bukkantunk a zseniális Instructables oldalán, ezúttal egy Tetra Pak dobozból elkészíthető pénztárcára. A pénztárca anyag- és eszközigénye nagyon kicsi, ráadásul még kézügyesség sem kell hozzá. Sőt, akár gyerekekkel is könnyedén elkészíthető.

Táska egyedi, újrahasznosított külsővel

Szerencsére egyre gyakrabban találjuk magunkat szembe az internet rengetegében olyan koncepciókkal, hogy újrahasznosított elemekből készítenek valami egészen újat. Legyen szó az óceáni szemétből készült cipőkről, vagy a PET palackokból készült pulcsiról. Most azonban egy egészen új oldalát láthatjuk ennek a trendnek: régi filmszalagokból készült táskák.