sátor

A Sealander sátor és csónak egyben

A Sealanderrel bármikor készen állhatsz a kalandra. Nem kell az ékekkel, a vázzal és a tépőzárral bíbelődni késő este, amikor megérkezel a kempingbe, vagy amikor a reggeli pecázáshoz készülődsz, hiszen az elektromos motorral meghajtott Sealander a szárazföldről egyből a vízre hajthatsz.

A Tentsile új sátra

Alig pár hónappal a legutolsó sátor után a Tentsile máris bemutatott egy új fára köthető darabot. A Vista néven megjelent termék sokkal nagyobb rugalmasságot biztosít, és olyan érzést kelt, mintha egy faházban lennénk a levehető tetőnek köszönhetően.

A világ egy kicsit másképpen!

A kempingezés az egyik legtisztább kirándulási forma. Friss levegő, csend és nyugalom, nem is lehetne több kérésünk. Azok számára, akik nem szeretnek a földön aludni van egy jó hírünk: a fák között is lehet aludni! Számos felfüggesztett sátor van a piacon, de a Tentsile Stingray valószínűleg a legjobb. A sátorral egy olyan szögből láthatjuk a világot, amely nem a megszokott utazás hangulatot idézi elő.

Alvás a levegőben?

Miért aludjunk a hideg, kemény talajon, ha tudunk aludni a levegőben? Számtalanszor elképzeltem már, milyen lehet a fák között, a magasban aludni és hamarosan ez mindenki számára elérhető lesz.

Az NFÜ Új Széchenyi Terv sátorral várja a Sziget Fesztiválra látogatókat

Pódiumbeszélgetésekkel, pályázati tájékoztatókkal, blueboxfotózással, kvízjátékokkal és ajándékokkal várja az idei Sziget Fesztivál hazai és nemzetközi látogatóit a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség közös, Új Széchenyi Terv sátra.

Ezt a kempinget meg kell látogatni

Egyesek már nem csak a mindennapjaikban keresik a környezetbarát megoldásokat, hanem utazás közben is. Ez a Tanzániában található kemping pont egy ilyen, öko-turistáknak kitalált hely.

Glamper paradicsoma: sátor, pajta és függőágy kombinációja

A tervező – Joscha Weiand – által leírt, mint “a világ első sátor háza”, a Hangout, egy félig állandó menedéket nyújtó építmény az utazók és a fesztiválozók számára. A kísérlete egyesül az otthonülő kényelemmel és a sátor praktikusságával.

Három sátor = állandó otthon

A kaliforniai otthon három sátor összeépítéséből készült, melynek célja bemutatni, hogy teljesen hétköznapi tárgyakból is létre lehet hozni állandó lakhelyet.

Hulladékgyűjtő sátor fesztiválokra

Élelmiszer-tárolók és szemetesek gyártására szakosodó kaliforniai cég a közelmúltban mutatta be egyszemélyes szemeteszsák-sátor koncepcióját kempingek, zenei fesztiválok és egyéb szabadtéri rendezvények számára.

Környezetbarát parafa sátor

A portugál Dideia által tervezett Tree House valójában nem is ház, hanem sátor. Úgy fest, a fenntartható és méreganyagmentes alapanyag, a parafa számos lehetőséget rejt magában, akár a szintetikus sátorponyva is helyettesíthető vele.